Aanmelden

Aanmelden

Wat fijn dat je je wilt aanmelden bij VakEffect! Samen kunnen we veel bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie die jij als vaktherapeut nodig hebt om het formulier in te laten vullen.
 

Stap 1

Vraag je cliënt toestemming om de informatie uit de vragenlijsten te mogen delen voor onderzoeksdoeleinden. Leg uit dat zijn gegevens volledig anoniem verzameld en opgeslagen worden. Deze zijn niet te herleiden naar de persoon of de praktijk. Voor het vragen van toestemming kun je een standaardformulier gebruiken. Klik hier voor het formulier.

 

Stap 2 

Bij de start van de behandeling laat je je cliënt de vragenlijst voor de eerste keer invullen. Je logt hiervoor in op deze website vakeffect.vaktherapie.nl met je vaste inloggegevens (die je ook gebruikt om in te loggen op fvb.vaktherapie.nl).

 

 

 

 

Stap 3

Je gaat vervolgens naar de pagina Mijn dossiers en kiest dan voor 'Maak een nieuw dossier'.

 

 

 

 

 

 

Stap 4

De eerste paar vragen moeten door jou als vaktherapeut ingevuld worden.

 

Stap 5

De rest van de vragenlijst wordt ingevuld door de cliënt. Als de vragenlijst is ingevuld, vind je de ingevulde vragenlijst als pdf terug op de pagina Mijn dossiers. Het kost een cliënt gemiddeld 8 minuten om de vragenlijst in te vullen.

 

Stap 6 

Bij de afronding van de behandeling laat je je cliënt de vragenlijst voor de tweede keer invullen. Je logt hiervoor weer in op vakeffect.vaktherapie.nl en kiest op de pagina Mijn dossiers voor 'Dossier afronden'.  Als meerdere cliënten een vragenlijst hebben ingevuld, dan krijg je een overzicht van de reeds ingevulde vragenlijsten. Dit overzicht bevat de 'Optionele naam' die je mogelijk hebt meegegeven (let op: vul hier nooit de volledige naam van de cliënt in in verband met de privacyregelgeving) en de datum en het tijdstip waarop de eerste vragenlijst is ingevuld. Je kunt dan kiezen welk dossier je wilt afronden.

 

Stap 7

Je kunt er nu voor kiezen om af te ronden zonder 2e vragenlijst. Deze keuze gebruik je als de vragenlijst niet voor de tweede keer wordt ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld zijn als de behandeling voortijdig gestopt is of als de toestemming is ingetrokken. Je krijgt dan een invulveld waar je kunt invullen wat de reden is dat de tweede vragenlijst niet wordt ingevuld. Deze informatie is zeer relevant voor het onderzoek, dus het dringende verzoek aan jou is om dit in te vullen.


Stap 8 

Vul zelf onderstaande vragenlijst in.


Stap 9

Hieronder staat het outtake formulier. Op het moment dat de behandeling is afgelopen mag de cliënt dit formulier invullen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 10

Als de vragenlijst is ingediend, wordt het dossier als afgerond zichtbaar gemaakt op de pagina Mijn Dossiers onder het kopje 'Afgeronde dossiers'.

 

 

 

Zie ook  aanmelden Vakeffect